Cum va putem ajuta?

Despre companie

Frisch & Partners este o firma înființată în anul 2005, obiectivul acesteia fiind acela de a oferii servicii de inalta tinuta profesionala în domeniul Proprietății Industriale la nivel național, european și internațional.

În momentul de față societatea noastră este recunoscută de către clienții și partenerii noștri ca fiind una dintre firmele de top de Proprietate Industrială din România, oferind o gamă completă de servicii de specialitate, domeniul de activitate al societății fiind unui foarte diversificat: mărci, brevete, desene și modele industriale, concurență neloială, contrafacerere, drepturi de autor, litigii, acordarea de consiliere în ceea ce privește dreptul divertismentului, nume de domenii, franciză și aspecte de drept comercial, aspecte de dreptul muncii, precum și probleme juridice legate din domeniul tehnologiei.

Suntem o echipă de avocați profesionişti, consilieri, agenţi specializați în mărci și brevete, calificați pentru a vă reprezenta atât în fața Oficiului de Stat pentru Invenții si Marci (OSIM), a Oficiului European de Proprietate Intelectuală (EUIPO), a Oficiului European de Brevete (OEB) și a Organizației Mondiale de Proprietate Intelectuală (OMPI).

Societatea noastră este afiliată organizațiilor europene și internaționale INTA, ECTA și PTMG, acestea fiind printre, dacă nu chiar cele mai importante organizații înființate cu scopul de a proteja drepturile de Proprietatea Intelectuală ale titularilor de mărci, desene și brevete, obiectivul acestora fiind acela de a proteja drepturile de proprietate ale titularilor acestor categorii de drepturi de proprietate intelectuala, împotriva oricăror tentative de contrafacere de mărci, desene sau brevete.

Dispunem de cunoștințe cuprinzătoare de proprietate intelectuală, creativitatea fiind unul dintre punctele forte ale echipei noastre în abordarea fiecărui caz în parte, iar echipa noastră oferă servicii personalizate, prietenoase favorizând o relație strânsă între avocat și client.

Unul din motivele pentru care suntem deseori recomandați ca fiind cei mai buni profesioniști în domeniu este dat de faptul că întotdeauna găsim cea mai bună soluție de a rezolva problemele clienților noștri.

Principiile pe care echipa noastră se bazează fiind următoarele: profesionalismul, seriozitatea, integritatea morală, corectitudinea intelectuală, transparența, respectul față de clienți, responsabilitatea.

De asemenea, datorită experienței noastre în domeniul Proprietății Intelectuale, suntem adesea contractati de către unele dintre cele mai cunoscute societăţi de avocatură din România şi de către practicieni pentru cunoştinţele şi experienţa noastră din acest domeniu.


Echipa Noastra

img

Text personal

Vezi Profilul

Ionescu Serban

Managing Partner - Proprietate Intelectuala
img

Text personal

Vezi Profilul

Marinescu Angela

Associate / Brevete
img

Text personal

Vezi Profilul

Dragomir Anton

Associate / Concurenta Neloiala
img

Text personal

Vezi Profilul

Vasilescu Emanuela

Associate/Mediere