How can we help you?

Law News

img

Legea drepturilor de autor se modifica!

23 Octombrie, 2016// De: Crina Frisch

Senatorii au adoptat, luni, propunerea legislativă a deputatului UDMR Marton Arpad care modifică Legea nr. 8/1996 în sensul că, în cazul radiodifuzorilor, remuneraţia datorată artiştilor interpreţi sau executanţi şi producătorilor de fonograme să se realizeze "în condiţii de predictibilitate şi proporţionalitate".

img

Brevetele - noi reglementari

16 Octombrie, 2016// De: Crina Frisch

„Proiectul de lege comunitara a brevetelor de inventie a urmat un traseu sinuos in ultimii zece ani cand s-a pus in repetate randuri problema adoptarii lui de catre Parlamantul European“, a afirmat Daniela Nicolaescu, expert Rominvent, cu ocazia Conferintei internationale cu titlul „Proprietatea industriala, brevete si marci“.

Company News

img

Conferinta anuala ECTA - Editia 35

23 Octombrie, 2015// De: Crina Frisch

Ca in fiecare an, conferinta isi propune sa dezbata cele mai noi reglemetari in domeniul inregistrarii de marci. Puteti vedea topicul discutiilor de anul acesta dar si invitatii de marca ce vor tine prelegeri.

img

Av. Ionescu - ultimile reglementari in proprietate intelectuala

06 Octoberer, 2016// De: Ionescu Serban

Colegul nostru, Serban, v-a pregatit o analiza detaliata a ultimelor modificari in ceea ce priveste drepturile de proprietate intelectuala. Pentru a va asigura ca munca dumneavoastra este intotdeauna protejata, trebuie sa fiti intotdeauna la curent cu aceste modificari.