Acasa
Despre noi
Domenii de activitate
Cariere
Contact


Acasa   »   DESPRE NOI
Despre noi

Suntem mixologii Proprietăţii Intelectuale!

Noi suntem recunoscuți de către clienții și partenerii noștri ca fiind una dintre firmele de top de Proprietate Industrială din România.

Noi reprezentăm clienți din întreaga lume, de la numeroase companii regăsite în Top Fortune 100 până la întreprinderi mici și mijlocii dintr-o mare varietate de domenii, precum şi antreprenori, artiști, vedete și liber profesionişti.

Noi suntem o echipă de avocați profesionişti, consilieri, agenţi specializați în mărci și brevete. Domeniul nostru de activitate este unul foarte diversificat, privind mărci, brevete, desene şi modele industriale, concurenţă neloială, legea drepturilor de autor, litigii, consilierea în dreptul divertismentului, nume de domenii, protecţie în proprietate intelectuală, acordarea licențelor, franciză și aspecte legate de drept comercial, precum și alte probleme juridice din domeniul tehnologiei.

Noi avem o rețea internațională de avocați de proprietate intelectuală, agenți și birouri guvernamentale din întreaga lume.

Noi dispunem de cunoștințe cuprinzătoare de proprietate intelectuală la nivel internaţional, creativitate în abordarea fiecărui caz în parte, iar echipa noastră, deși restrânsă oferă servicii personalizate, prietenoase favorizând o relație strânsă între avocat și client.

Noi suntem adesea angajaţi de către unele dintre cele mai cunoscute societăţi de avocatură din România şi de către practicieni pentru cunoştinţele şi experienţa noastră din acest domeniu.
2013-06-19
2013-05-03
2013-03-28
2011-11-28

Seminar -„Proceduri judiciare şi administrative referitor la mărcile comunitare” – Training workshop, 28 noiembrie 2011, Bucureşti, România

2011-11-14

Seminar „Combaterea contrafacerii şi a pirateriei” organizat de Serviciul Vamal al Republicii Moldova, 14 noiembrie 2011, Chişinău, Republica Moldova.

2011-11-11